¡Bienvenido, Scoolilover!

Scoolinary Forums ¿Tienes una pregunta? BIZCOCHO M – JOANNA ARTIEDA

  • BIZCOCHO M – JOANNA ARTIEDA

    Posted by Mariano Tulián on June 14, 2024 at 13:47

    REFERENCIA: MASAS EN PASTELERIA – Capítulo 7 – Masas Batidas – bizcochos con sifón – VIDEO Minuto05:18.

    Por favor podrían especificar cual es la potencia del microondas para la cocción del Bizcocho M.

    Muchas gracias..

    Sussan Estela Olaya replied 10 months, 1 week ago 2 Members · 1 Reply
  • 1 Reply
  • Sussan Estela Olaya

    Administrator
    June 14, 2024 at 15:58
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @tulian_myahoo-com-ar

    Se debe cocinar al microondas, a potencia máxima (unos 800-900 w), durante 40-45 segundos.

    Saludos.

Log in to reply.

Welcome to Scoolinary!

If you’re passionate about gastronomy, here’s something you’ll really love.

Join Scoolinary

Already a member? Sign in

Nice to see you again at Scoolinary!

Login to access to your account

Access to your account

Don’t have an account? Sign up